Depistați la pescuit cu unelte interzise

152
Depistați la pescuit cu unelte interzise - depistatilapescuit1-1553678039.jpg

Articole de la același autor

Două persoane au fost depistate de către jandarmii constănțeni, în cursul nopții trecute, pescuind cu unelte interzise de lege. 
Astfel, marți, 26 martie, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 8 Cernavodă, a observat în zona canalului de deversare a apei reziduale de la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă, două persoane care scoteau din apă o plasă de pescuit.


În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că cei doi bărbați, cu vârste de 25 ani, respectiv 48 ani, ambii din Cernavodă, pescuiau fără să aibă autorizație pentru această activitate, folosind o ambarcațiune pneumatică și o plasă de tip "setcă" cu lungimea de 70 metri .


Deoarece faptele celor două persoane sunt susceptibile de a constitui infracțiuni prevăzute și sancționate de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul și acvacultura, (deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial), jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Postului de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4191 secunde