Defecțiunea de la "Permise" a fost reparată. Vineri se lucrează normal

116
Defecțiunea de la

Articole recomandate

Defecțiunea tehnică apărută la un server central al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care nu a putut desfășura joi activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale și județene, a fost reparată.



Defecțiunea apărută în cursul serii de ieri, la nivelul unui server central al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată.


Începând de mâine se lucrează în regim normal, informează MAI, iar sâmbătă se va lucra ca într-o zi normală a săptămânii.

"Personalul de intervenție a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situației, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul acestei după-amieze și testate. Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie a.c. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil", se arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4412 secunde