DECIZIE NEAȘTEPTATĂ a ALEXANDREI STAN: "L-am iertat. Toată treaba asta m-a ajutat"

581
7
DECIZIE NEAȘTEPTATĂ a ALEXANDREI STAN:

Articole de la același autor

După ce a recunoscut că a fost bătută de managerul său și că va depune plângere împotriva acestuia, cântăreața Alexandra Stan și-a schimbat declarațiile complet. Aceasta a declarat în presa centrală că l-a iertat deja pe Marcel Prodan și, mai mult, bătaia a făcut-o să se maturizeze și i-a făcut bine. 




 "L-am iertat, știu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente și că nu a putut să se abțină, dar de fapt eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aș putea face niciodată rău cuiva. Mi-a făcut un rău fizic și m-a forțat să mă maturizez și de acum înainte o să fiu cu ochii în patru. Toată treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău", este declarația surprinzătoare a Alexandrei Stan, potrivit wowbiz.ro. 


Cântăreața Alexandra Stan s-a internat, luni, la Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit dr. Stere Bușu, directorul Spitalului Medgidia, artista este internată pe Secția de Neurologie, aceasta prezentându-se cu sindrom vertiginos si cefalee în urma loviturilor primite. Se pare că aceasta va mai rămâne internată aproximativ patru-cinci zile. În plus, cântăreața urmează să facă un RMN și tomograf și să fie consultată de un chirurg. 




Comentează știrea

claudiu
18 iunie 2013
alexandra stan

Sunt sigur ca nici Alexandra nu este o sfanta, a calcat ea pe bec cumva, dar politia romana nu se sesizeaza ?! Cred ca a fost o violenta pe domeniul public, nu ? Probabil ca politia din Constanta e ocupata cu altele, ca oricum saliriile sunt mici, nu sunt destui, iar munca nu-i pentru ei....:)

st3fun
18 iunie 2013
iertare?

ori o santajeaza cu ceva, ori intra in categoria aceea de femei care se complac in situatia lor. Sunt batute si tot se intorc la agresor. Acest animal trebuie pedepsit. Tu, Alexandra, ai scapat cu viatza, dar poate urmatoarea dupa tine nu v-a fii atat de norocoasa. Gandeste-te cum ai sa simti cand acest individ va bate o alta femeie, poate chiar o va omori. Cum te vei simtii atunci? aveai ocazia sa inchizi aceasta bestie.

constantean
18 iunie 2013
ce lașă !!!

Cu ce te santeajeaza copilă ???? Chiar ai ajuns un exemplu, de prostie si lasitate, felicitari, chiar ai meritat bataie, sa inteleg, ma mir ca nu ii multumesti, ca macar a dat cu drsgoste, ca in proverb, nu ?! Ce prostie faci !!!

ION
18 iunie 2013
A primit ce a ales

Nu sunt de acord cu violenta, insa...Exista o zicala romaneasca care i se potriveste acseti fetisoare:,, Femeia trebuie batuta ca stia ea de ce!,, A primit ce a ales.In alta ordine de idei si anume cele corecte: Este exclus sa se fi s-a maturizat. Daca se maturiza ii facea plangere penala, scotea certificat medico legal, s.a.....Un om constient de faptele infractionale ale semenilor, care produc urmari, vatamari corporale si traume psihice asa proceda.Astfel punea capat unui individ certat cu legile.Fetita aceasta nu face decat sa incurajeze bataia si pe batausi. Din acest moment nu merita atentie de niciun fel.

Grecu
19 iunie 2013
Nu fi fraiera

Alexandra, fata draga, nu fi fraiera ca multe romance. Il ierti-bun-, dar nu l lasa nepedepsit. Ca intr o zi o sa regreti amarnic: ai demnitate ca om sau ce? Da exemplu pentru toate femeile din Romania, care nu-s constiente ca au drepturi , ca orice fiinta umana. Numai o bestie a putut sa-ti faca ce ti-a facut....nu are nici cea mai mica scuza.

Roman
19 iunie 2013
Romania, trezeste-te!

Nu confunda bunatatea cu prostia , Alexandra. Orice ar fi, fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale. Daca ai avut curajul sa vorbesti si sa apari in public tumefiata, nu crezi ca e mare pacat sa nu faci nimic apoi? Din dragoste sau apreciere pentru tine, n-a facut-o. Nu ne dezamagi, te rugam! Daca chiar esti o persoana inteligenta, nu un troglodit salbatic ca acest Prodan, atunci trezeste-te! Sa nu crezi ca lumea te va aprecia daca nu ceri dreptatea!

Baspunar
30 iunie 2013
Furt intelectual si instigare la furt.

"În contractul semnat între Alexandra și Marcel Prodan e stipulat ca vedeta să primească 34% din totalul încasărilor de la un concert, potrivit unor surse judiciare". Decontarile se fac mai greu intre operatorii economici. Cum sa-i platesti banii daca nu i-ai incasat? Dar este usor sa arunci cu rahat, dar nu turcesc, in ventilator. Unul din instrumentistii lui S.C. Maan Music Studio S.R.L., saxofonistul Cosmin Băsășteanu, instigat de Alexandra Stan, a înregistrat la OSIM numele piesei, susținând că-i creația lui personala. S.C. Maan Music Studio S.R.L., firma la care Marcel Prodan e asociat 50-50% cu Andrei Nemirschi, a documentat că a înregistrat din 2011 marca "Mr. Saxobeat" la Oficiul Român pentru Mărci și Invenții, iar justiția s-a pronunțat în favoarea celor doi impresari. Alexandra Stan nu-și poate păstra repertoriul, piesele fiind compuse de Marcel Prodan, fiind proprietatea lui S.C. Maan Music Studio S.R.L. Mamaia. Cosmin Băsășteanu cu complicitatea (instigarea) Alexandrei Stan a comis infracțiunea de furt calificat prev. de art. 25 Cod penal raportat la art. 208 si art. 209 Cod penal. Piesa "Mr. Saxobeat" a fost compusa de Marcel Prodan in anul 2009 iar lansarea s-a facut in 2010. Daca Sile Camataru si Fane Spoitoru apar in videoclip au si drepturi de autor pentru melodie/compozitie? "Mr. Saxobeat" este primul single internațional al solistei Alexandra Stan scris de Andrei Nemirschi și Marcel Prodan, fiind inclus pe albumul de debut Saxobeats. A fost lansat prima dată de casa de discuri Maan Music, iar apoi, la nivel internațional de către Columbia Records.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0155 secunde