DECIZIE IMPORTANTĂ pentru Armata Română. Vizați - MILITARII cu misiuni în AFGANISTAN!

33851
DECIZIE IMPORTANTĂ pentru Armata Română. Vizați - MILITARII cu misiuni în AFGANISTAN! - armata1-1531478730.jpg

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat, astăzi, că pentru anul viitor intenția este de a supune aprobării Parlamentului ca România să participe în teatrul de operații din Afganistan cu până la 800 de militari, informează Agerpres.

"A fost o reuniune în cadrul Summitului NATO dedicată misiunii Resolute Support din Afganistan. România a afirmat sprijin necondiționat în continuare pentru participarea în teatrele de operații. Vă reamintesc că, în ultima ședință a CSAT, Ministerul Apărării Naționale a prezentat disponibilitatea de a putea ridica participarea României în teatrul de operații din Afganistan cu până la 800 de militari pentru anul care urmează. Desigur, vom supune Parlamentului României, pentru că este nevoie de aprobarea Parlamentului României, posibilitatea creșterii participării Ministerului Apărării Naționale în teatrele de operații cu până la 900 de militari.

Dar, pentru anul viitor, intenția noastră, pe care urmează să o supunem aprobării Parlamentului, este să contribuim în teatrul de operații cu până la 800 de militari.

În momentul de față, Armata României se află în teatrul de operații din Afganistan cu în jur de 700 de militari", a declarat Fifor, într-o conferință de presă, la sediul MApN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5071 secunde