DECIZIE. Condamnare în cazul profesorului șpăgar de la Școala "Nicolae Tonița"

4126
6
DECIZIE. Condamnare în cazul profesorului șpăgar de la Școala

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat la închisoare cu suspendare pe profesorul de sport Gelu Dimaca (36 de ani), fostul director al Școlii "Nicolae Tonitza" din Constanța. Judecătorii au dispus, în ultimele zile ale lui 2012, condamnarea la doi ani de închisoare cu suspendare și interzicerea inculpatului de a mai practica profesia de profesor în perioada respectivă. 


Decizia magistraților nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs, următoarea instanță care se va pronunța în acest dosar fiind Curtea de Apel Constanța. 


Condamnarea survine după ce, în prima jumătate a acestui an, profesorul a fost reclamat de un părinte că a pretins mită pentru înscrierea unui copil la clasa pregătitoare, deși nu erau îndeplinite condițiile legale cerute. La data de 6 aprilie, Gelu Dimaca a fost prins primind sumele de 150 euro și 200 dolari SUA de la părintele respectiv pentru a soluționa favorabil cererea de înscriere în clasa pregătitoare de preșcolari a copilului. .


Comentează știrea

profesor
4 ianuarie 2013
ciubucarul

Sa vada verdictul si inspectorul sef, poate doar asa il schimba din functia de director adj.

profesorul de deserviciu
4 ianuarie 2013
Promovare

Vai, o condamnare cu suspendare! Si ce daca? Pai daca acum e director adjunct trebuie musai sa ajunga si el acolo ceva mai sus. Ca doar e profesor de sport! Ar fi bun prin inspectorat ceva. Nu se vede nici o deosebire in management la actualul inspector general fata de fostul. Doar ca fostul statea la locul de munca, nu prin carciumi in timpul programului de lucru.

coleg
4 ianuarie 2013
sa multumeasca altora

a fost format foarte bine.a avut profesori buni: Moraru de la Mircea, Marinescu de la Eminescu, Hanu - toti de educatie fizica si sport. lista poate continua... Mergeti putin in trecutul lui si veti afla mai multe si despre altii. el e doar o victima a altora,

Alina
4 ianuarie 2013
cum e turcu' asa-i si pistolul

Nu este de mirare : finalul era previzibil ! Dar intrebarea ramane : cum a fost numit director-adj un individ cercetat penal ? "Transparentii'' Popescu Raducu ,Timofte Liliana , Miu Petrica , Vrana Mircea si Oprea Adriana au incurajat si incurajeaza asemenea specimene.Nu a existat niciodata o mai mare "babilonie " in ISJ. Este o lupta a ORGOLIILOR incredibila .O conducere acefala ,consiliata din umbra de doua agramate ,suficiente si superficiale : Mihaela Satan si Timofti Lili

parinte
4 ianuarie 2013
transfer

Mai grav e cand vrei sa transferi copilul de la un liceu la altul.Fara 400-500 de euro nu poti face nimic.Mai nou se numeste sponsorizare.Domnule inspector sef mai bine vedeti cum cer directorii bani pentru transfer .

Ioana
9 ianuarie 2013
Face machedonimea

de ras cu asemenea gainarie! La cati bani iau parintii lui de la noi,platitorii de impozite prin legile facute pentru machidoni (9/1998 si 189/2000),el se mai injoseste la asemenea mizilic! Rusine!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Cât de mare e corupția în porturi
Pagina a fost generata in 0.4249 secunde