Decizia zilei în cazul lui Omar Hayssam

365
Decizia zilei în cazul lui Omar Hayssam - omarhayssamvrealibertateinchisoa-1536077909.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Dâmbovița a amânat, marți, pentru 7 septembrie pronunțarea în cererea făcută de Omar Hayssam de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale.

"Amână pronunțarea asupra cererilor formulate de către apărătorul condamnatului la data de 07.09.2018", a dispus Secția Penală a Tribunalului Dâmbovița în cauza în care Omar Hayssam a solicitat întreruperea executării pedepsei.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dâmbovița la data de 10 noiembrie 2017, în cauză fiind dispusă, chiar de la primul termen, efectuarea unei expertize medico-legale.

Omar Hayssam a fost condamnat de instanțele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", trei ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei. Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 24 de ani și patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârșirea unor infracțiuni economice.

În 2006 el a fugit din România, fiind adus înapoi în țară în anul 2013, pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9051 secunde