Decizia judecătorilor din Constanța: i-au fost confiscați dolarii pe care voia să-i dea mită!

114
Decizia judecătorilor din Constanța: i-au fost confiscați dolarii pe care voia să-i dea mită! - arest-1383830118.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean care a condus un autoturism fără a avea permis auto, a făcut un accident, după care a încercat să scape de repercusiuni mituind un polițist de la Poliția Rutieră Constanța, a scăpat, deocamdată, de închisoare. 


Magistrații Tribunalului Constanța au emis o hotărâre privindu-l pe Elvis Memet, de 36 de ani, acuzat de dare de mită și conducere pe drumurile publice fără a deține permis. Aceștia l-au condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare, cu suspendare și cu interzicerea unor drepturi, pentru o perioadă de doi ani. 


Reamintim că, în august 2012, bărbatul, căruia i se mai spune și "Americanul", a fost implicat într-o tamponare, pe o stradă din Constanța. La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Rutiere, căruia Elvis Memet le-a arătat un pretins permis auto emis în SUA. Polițiștii și-au dat seama că aveau de-a face cu un fals, motiv pentru care, Memet a plusat, încercând să-l mituiască pe unul dintre agenți, pentru a ascunde infracțiunile. Încercarea de mituire i-a eșuat, el fiind prins în flagrant de procurorii DNA, când îi întindea 200 de dolari polițiștilor. 


Prin decizia magistraților, constănțeanului i s-a confiscat și suma de 200 de dolari, pe care dorea să o dea mită. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Care era traseul MITEI la UMC
Pagina a fost generata in 0.55 secunde