DECESUL unei tinere asistente medicale, în atenția ITM Constanța

2207
DECESUL unei tinere asistente medicale, în atenția ITM Constanța - whatsappimage20210525at025429-1621940336.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii de muncă din Constanța au demarat o anchetă cu privire la împrejurările în care a survenit decesul tinerei Alexandra Cristina Veseliu, din Valea Dacilor. Tânăra în vârstă de 24 de ani era angajată asistent medical generalist în cadrul Spitalului Euromaterna, iar în dimineața zilei de luni, 24 mai, era pe drum spre locul de muncă, în momentul în care a fost implicată într-un accident rutier, pe șoseaua care leagă Ciocârlia de Murfatlar. 
„În baza constatărilor efectuate de inspectorul de muncă desemnat, declarațiile martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare”, se arată în comunicarea ITM Constanța. 
În altă ordine de idei, colectivul Spitalului Euromaterna a transmis un mesaj de condoleanțe, după moartea cadrului medical. 
„Colectivul Euromaterna deplânge trecerea prematură în neființă a uneia dintre cele mai îndrăgite colege. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei!”, au transmis reprezentanții spitalului privat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6316 secunde