Decanul Facultății de Teologie din Constanța, achitat definitiv pentru fapte de corupție

225
Decanul Facultății de Teologie din Constanța, achitat definitiv pentru fapte de corupție - acuzatdefapte-1578512925.jpg

Articole de la același autor

Preotul Bogdan Moise, decanul Facultății de Teologie din Constanța, a fost achitat definitiv de acuzele aduse de procurorii DNA Constanța. 


"Curtea de Apel Constanța a decis respingerea apelului formulat de DNA, contra deciziei Tribunalului Constanța care prevedea achitarea preotului Moise de acuzele de infracțiuni de corupție. Prin urmare, Părintele Moise Bogdan nu a săvârșit nicio faptă de corupție, așa cum era acuzat de DNA", au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.


Preotul Bogdan Moise fusese acuzat de infracțiuni de corupție. În fapt, acesta ar fi dat o declarație pe proprie răspundere prin care susținea că dosarul unui candidat la postul de lector universitar este complet și îndeplinește criteriile de promovare, deși nu ar fi fost adevărat. Ulterior, candidatul și-a recunoscut vinovăția și a pledat vinovat pentru fals în declarații în formă continuată, uz de fals și instigare la abuz în serviciu.


În cursul zilei de ieri, Curtea de Apel a respins ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție privind acuzațiile aduse lui Bogdan Moise.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3936 secunde