Dealeri prinși cu zeci de pliculețe cu ETNOBOTANICE. Au fost ARESTAȚI!

217
Dealeri prinși cu zeci de pliculețe cu ETNOBOTANICE. Au fost ARESTAȚI! - 3520445cc19d40779a43632ed6cc3c2e-1632986442.jpg

Articole de la același autor

Luni, 27 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța împreună cu procurorii DIICOT au surprins în flagrant delict doi tineri, din Tulcea, care dețineau și transportau, în vederea comercializării, substanțe cu proprietăți psihoactive.

Asupra celor doi au fost depistate 62 pliculețe care conțineau resturi vegetale, 2 țigarete confecționate artizanal și 3 telefoane mobile. Cei doi tineri, de 24 ani, respectiv 25 ani din Tulcea, au fost reținuți în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 ore de procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Tulcea.

La 28 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au surprins în flagrant doi bărbați, asupra cărora au fost găsite 26 pliculețe cu fragmente vegetale sau urme de fragmente vegetale. Cei doi bărbați, de 28 ani, respectiv 32 ani, ambii din Tulcea, au fost reținuți în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 ore de procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Tulcea. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în perioada 2020 – 2021, cei 4 bărbați au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza municipiului Tulcea.

Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor 4 bărbați mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracțiunea de efectuarea de operațiuni cu substanțe noi cu efecte psihoactive. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

De asemenea, la acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea și Poliției Orașului Isaccea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8812 secunde