DE NECREZUT! Un elev de 15 ani din Năvodari S-A SPÂNZURAT! Detalii privind motivul gestului extrem

2724
DE NECREZUT! Un elev de 15 ani din Năvodari S-A SPÂNZURAT! Detalii privind motivul gestului extrem - smurd-1641981676.jpg

Articole de la același autor

Un băiat de 15 ani, din Năvodari, și-a pus capăt zilelor, trupul neînsuflețit fiind descoperit de un localnic, în cursul zilei de ieri. Acesta a sunat imediat la 112. 


Mai multe echipe de Poliție au ajuns în scurt timp la fața locului, dar și un echipaj medical care nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. 


Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:


În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare.


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari. 


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Dacă din primele informații, părea că situația școlară precară ar fi motivul pentru care adolescentul de 15 ani, elev la Şcoala nr. 3 din Năvodari, în clasa a VIII-a.a decis să își încheie socotelile cu viața, cadrele didactice din unitatea de învățământ nu confirmă acest lucru. Unul dintre profesorii de la clasă a afirmat că nu excela la învățătură, însă nu se poate spune că era afectat de situația sa școlară. În schimb, a absentat mai mult la finele anului trecut, după ce în luna octombrie se infectase cu Covid.
„Colegii de clasă sunt șocați și încă nu pot crede că este adevărat. Nici noi, profesorii, nu putem crede până când nu primim o informație oficială. Era un copil vesel, bun, care nu ne-a pus probleme”, a declarat prof. Adriana Pătrașcu, directorul Școlii „Tudor Arhgezi”.
Surse din cadrul anchetei spun că ar fi existat probleme în familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7144 secunde