DE NECREZUT! SEX CU DOUĂ ELEVE ÎN PRIMĂRIE. Edilul spune că a plătit pentru minore

1250
DE NECREZUT! SEX CU DOUĂ ELEVE ÎN PRIMĂRIE. Edilul spune că a plătit pentru minore - ddd-1579253896.jpg

Articole recomandate

O elevă din Iași a fost răpită de la o școală și dusă în biroul primarului Damian Butnariu din Mogoșești-Siret, acolo unde a fost batjocorită pentru 100 de lei, relatează Observator. Totul a ieșit la iveală după ce primarul a fost audiat în fața instanței în dosarul unui proxenet din Pașcani care a racolat și profitat de mai multe fete, inclusiv minore, pe care le-a obligat să se prostitueze.

Edilul din Mogoșești-Siret a recunoscut că a plătit 100 de lei pentru a întreține relații normale și orale cu eleva de 17 ani, ce fusese răpită de la școală de proxenet, dar și o altă fată, în același timp, în anul 2007.

"Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreținut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. și cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", se arată în motivarea sentinței de condamnare de la Tribunalul Iași, de pe 31 mai 2019.

În acest dosar, proxenetul Adrian Buduroi a fost condamnat la 15 ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă, iar procesul continuă la Curtea de Apel Iași, notează ziaruldeiasi.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4675 secunde