De ce îl vor judecătorii pe Nicușor Constantinescu după gratii

850
3
De ce îl vor judecătorii pe Nicușor Constantinescu după gratii - nicusorconstantinescu1-1406739705.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului București arată, în motivarea deciziei de arestare, faptul că președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a încălcat flagrant obligațiile care i-au fost impuse în cadrul controlului judiciar, fără nicio justificare.

"Inculpatul, deși avea cunoștință despre existența unui proces penal în care este acuzat de săvârșirea presupuselor infracțiuni, pentru care s-a dispus trimiterea în jude-cată, totuși începând cu data de

2 iulie 2014, inculpatul a încălcat, cu rea-credință, obligația de a nu părăsi țara, precum și celelalte obligații impuse", se arată în motivarea deciziei de arestare.

Judecătorul de la Tribunalul București menționează că nu s-a făcut dovada necesității ca Nicușor Constantinescu să rămână pe teritoriul altui stat pentru a se trata, precizând că există posibilitatea efectuării unui astfel de tratament și pe teritoriul României.

"Reaua-credință de care a dat dovadă inculpatul în încălcarea obligațiilor impuse în sarcina sa reiese, fără îndoială, din atitudinea acestuia, inculpatul nefăcând nimic altceva decât să sfideze constant organele judiciare, înțelegând să încalce în mod flagrant obligațiile impuse în sarcina sa, fără nicio justificare. (...) Se mai remarcă faptul că la dosarul cauzei nu există vreun înscris care să emane de la un medic, prin care să se constate în mod neechivoc necesitatea imperativă ca inculpatul să rămână pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în vederea efectuării tratamentului medical", conform motivării instanței.

Mai mult, magistratul nu neagă gravitatea bolii de care suferă președintele CJC, însă remarcă faptul că acesta ar putea primi tratament și în cadrul rețelei spitalelor aparținând Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Reamintim că magistrații Tribunalului București au dispus din nou, pe 23 iulie, arestarea lui Nicușor Constantinescu, urmare a propu-nerii făcute de DNA după mediatizarea unor imagini în care preșe-dintele CJ Constanța fumează pe terasa unui restaurant din New York. Decizia nu este definitivă și a fost contestată la Curtea de Apel București, instanță care urmează a tranșa dosarul pe 5 august. Dată fiind decizia luată de Tribunalul Capitalei, Poliția Română a emis un nou mandat internațional de arestare pe numele lui Constantinescu. 

Comentează știrea

Mociu C
31 iulie 2014
Doua scursori legionare , o Fasole Drogata si un Porc vesnic beat au adus ruina si disperarea in Constanta

Faptele acestor doua potăi mizerabile sunt atit de grave incit daca judecatorii le-ar analiza pe toate ar face febra musculara la creier. Dar este suficienta analiza doar a unei mici parti a raului pe care acesti doi nebuni sadici l-au facut impotriva constantenilor pt. ca ei sa fie azvirliti dupa gratii pt. 20 de ani. Am vazut la TV cum acea Fasole depravata incerca sa explice in mod aberant moartea acelui tinar de 23 de ani, cind in realitate el a fost ucis de consumul de alcool metilic vindut in acel local care practic e al Fasolii depravate. Deasemenea, nenumaratele mirsavii facute de Zdreanță Scupra vor da mari bătăi de cap judecatorilor. Oricum, judecatorii vor trebui sa se resemneze cu faptul ca vor avea ceva de munca ca mirsaviile clanului mafiot Zdreanta Scupra-Fane tiganu-Hanganu. Totodata mafiotul Scupra se face vinovat de coruptia din Primaria Ovidiu care a atins cote mai alarmante decit in Primaria Constanta : indolenta si nesimtire cit cuprinde, cafele, totala nepasare pt. problemele de servici si, ori de cite ori e posibil, ciubucuri. Multe posturi din primaria Ovidiu nu-si justifica activitatea, deci in acele functii se pierde in mod total nejustificat banul public. Din aceste motive multi din actualii angajati vor trebui indepartati din Primarie. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

make
31 iulie 2014
pentru mociu costel

vad ca nu mai incetezi sa aduci injurii impotriva tuturor. vad ca vrei cu orice pret sa ajungi primar. dar de ce nu ne povestesti cum in tinerete tu cu fratetu cumparati o bere la atlas si o beati impreuna ? de ce nu ne povestesti cum va batea taicatu pe tine si pe fratetu ? de ce nu ne povestesti cit de iubitoare erau surorile voastre in tinerete ? ar trebui sa povestesti si alte lucruri pe care tatal lui bagia tanase, cind se imbata, le insira prin tot ovidiul, lucruri pe care el le stie de la fisu, tase : atena (nepoatata) cind lucra in ovidiu, zilnic dupa ce pleca de la program se imbirliga cu francu (seful ei) la hotelel din marginea ovidiului (iesirea spre kogalniceanu) ; cica facea asa ca barbasu e impotent si in loc sai dea copii ia dat doi bastarzi (asa ii numeste tase). bagia batrinu spune ca fisu, tase, o uraste pe atena cu ura de moarte pentru ca cei doi bastarzi (asa ii numeste tase) ai lui atena ar putea sa-i ia o parte din casa. bagia batrinu mai insira prin ovidiu, cind se imbata, ca fisu, tase, i-a spus ca adriana si-a cumparat o diploma la chisinau fara sa faca o ora de curs, si se crede intelectuala, dar e proasta de bubuie si de proasta ce e il face de ris peste tot pe unde se duc impreuna ; tase stie ca il inseala cu nasul lor dar nu poate sa faca nimic, nu poate sa dea divort de ea pt. ca si-ar pierde si functia si casa.

cucubau
31 iulie 2014
bai Make,

dar de ce pastaie asta, nu se mai insoara? ce i-a facut nevasta de s-a scarbit asa de insuratoare? si raducu o fi al lui? bag seama ca nu prea seamana. Nici conformatia scheletuluii, nici fata, nici osinza... Si de ce te iei de tinerii care n-au bani si impart o bere? Voi, nu sunteit rosii? Partid de saracani? V-ati inchiaburit? Acum sunteti chiaburo-comunisti? Sau ati trecut de faza asta? Ati ajuns patrono-comunisti? NC? (Ce initiale simbolice...) La ocna cu el!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde