De ce a fost evacuat City Park Mall. S-a depus plângere la Poliție

Luni, 12 Martie 2018
1608
Ieri seară, City Park Mall Constanța a fost evacuat după ce a fost apăsat butonul de panică. Reprezentanții complexului comercial explică ce s-a întâmplat. 


"Aseară, o persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului", au explicat reprezentanții City Park Mall.


Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nicio persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.


Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere.


"Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară", mai spun reprezentanții City Park Mall.  


Pagina a fost generata in 0.1667 secunde