DE ASTĂZI, UBER face curse la Constanța!

2271
DE ASTĂZI, UBER face curse la Constanța! - 25iunieuberconstanta-1593076396.jpg

Articole de la același autor

Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Constanța, destinația de la malul Mării Negre preferată atât de români, cât și de turiști din alte colțuri ale lumii. Primul utilizator care a încercat Uber în Constanța este Aylin Cadîr, cântăreață și actriță a Teatrului Național din București născută în acest oraș, cunoscută pentru rolurile sale din producții TV românești, au anunțat reprezentanții Uber.


Constanța este al șaselea oraș din România în care Uber este disponibil, după lansarea serviciului în București în 2015, urmată de extinderea rapidă către Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Constanța sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Constanța, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute. 


Cum funcționează Uber: descărcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont; aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: "Încotro?"; după ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei; urmărește statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei; plătește numerar sau prin intermediul plății electronice; oferă rating și feedback șoferului; după finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8563 secunde