X
X
Mai multe ştiri online:

DE-A RÂSU' PLÂNSU' / Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon mobil, nici bani și nici documente la ea

Ştire online publicată Joi, 22 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: adevarul.ro
DE-A RÂSU' PLÂNSU' / Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon mobil, nici bani și nici documente la ea - 646x4042-1519285824.jpg
Un bărbat din România și-a uitat soția într-o parcare de lângă Szeged. 


Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție din Județul Somogy, un bărbat din România și-a uitat soția miercuri, 21 februarie, într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea orașului Szeged. Soțul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viață se află în mașină. 


 "Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soția sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, și a cerut ajutorul poliției într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soței și luase legătura cu Ambasada României în Ungaria", scrie MTI. 


 Cu sprijinul ambasadei și al poliției, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliției autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi și-au continuat călătoria, scrie adevarul.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5402 secunde