De-a râsu-plânsu! Un bărbat a rămas fără dinți în gură, după o noapte de amor cu soția prietenului său

2159
De-a râsu-plânsu! Un bărbat a rămas fără dinți în gură, după o noapte de amor cu soția prietenului său - 3d0152a20753550436dc5381ebe6dbbc-1477924913.jpg

Articole recomandate

Partidă de sex terminată la spital. Un bărbat din județul Botoșani nu va uita niciodată ultima partidă de amor pentru că, la final, a ajuns la spital cu doar doi dinți în gură. N-a fost victima vreunei dentiste nemulțumite de prestația din pat, ci a căzut pradă furiei unui prieten din sat. Omul s-a răzbunat într-un mod violent, după ce a aflat că individul s-a culcat cu soția sa.

Povestea triunghiului amoros s-a consumat, după o noapte stropită cu alcool din belșug. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a mers într-un birt din Botoșani cu un amic și soția acestuia, unde au băut alcool ore-n șir.

Spre seară, omul a fost invitat în casa soților și, cu toții, au continuat să bea în neștire. La un moment dat, zeul Bachus l-a răpus pe amicul său care a adormit buștean. Cum soția acestuia era înfierbântată de la paharele de alcool, chefliul n-a ratat ocazia. S-a culcat cu nevasta prietenului său.

După o noaptea de amor, progatoniștii amatlâcului au fost găsiți în pat de soțul care tocmai se trezise din mahmureală. Furios peste măsură, bărbatul s-a năpustit asupra tovarășului său de pahar pe care l-a snopit în bătaie.

Victima, care este din localitatea Corni, este decisă să depună plângere la Poliție împotriva prietenului său. Același lucru l-a făcut însă și agresorul. Bărbatul și-a convins soția să-l reclame pe cel cu care și-a petrecut noaptea, transmite reporteris.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1111 secunde