Datele preliminare arată că în blocul în care au murit doi copii și o femeie s-a împrăștiat pesticid

251
Datele preliminare arată că în blocul în care au murit doi copii și o femeie s-a împrăștiat pesticid - dsp-1574092472.jpg

Articole recomandate

Subprefectul de Timiș, Daniel Cristian Franțescu, spune că autoritățile nu au deocamdată concluzii referitoare la ceea ce s-a întâmplat în blocul din care 2 copii și o femeie au murit, dar datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid.


"Nu știm deocamdată ce s-a întâmplat, încercăm să aflăm cât de repede. Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid", a declarat subprefectul de Timiș, Daniel Cristian Franțescu.


La rândul lor, reprezentanții DSP Timiș au declarat că dezinsecția a fost făcută la etajul al 4-lea al blocului.


Potrivit acestora, administratorul bocului și cel al firmei care a făcut dezinsecția urmează să fie audiați.


"Până acum știm că la etajul 4 s-a făcut o dezinsecție. Administratorului i s-au cerut contractele, date despre substanța folosită, etc. 45 de persoane vor dormi la Liceul Silvic, după ce își fac analizele", au spus reprezentanții DSP Timiș.


Aceștia au prelevat mai multe probe din bloc, primele rezultate urmând să fie date publicității în 24 de ore.


Un copil de 3 ani, un bebeluș de 9 zile și mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecție. Inițial, victimele au chemat Ambulanța, deoarece prezentau tulburări digestive, dar au refuzat să fie duse la spital. Ambulanța a sesizat apoi autoritățile pentru că a fost chemată de mai multe ori la aceeași adresă. Purtătorul de cuvânt al Spitalul de copii "Louis Țurcanu", Mihai Gafencu, declara pentru Mediafax că la spital sunt alți 3 copii cu simptomele unei intoxicații.


Blocul a fost evacuat în totalitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8376 secunde