Daniel Chițoiu, trimis în judecată la mai bine de un an și jumătate de la producerea unui accident soldat cu doi morți și doi răniți

125
Daniel Chițoiu, trimis în judecată la mai bine de un an și jumătate de la producerea unui accident soldat cu doi morți și doi răniți - accidentchitoiu-1598354816.jpg

Articole recomandate

​Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, la mai bine de un an și jumătate de la accidentul pe care l-a provocat în decembrie 2019, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor două.


Dosarul a fost instrumentat de Parchetul Tribunalului Argeș, care l-a trimis în judecată pe Daniel Chițoiu pentru infracțiunea de ucidere din culpă.


Dosarul a fost trimis Judecătoriei Pitești, iar datele afișate pe portalul instanței arată că în acest proces șapte persoane fizice, rude ale victimelor accidentului, s-au constituit părți civile. De asemenea, s-au constituit părți civile în acest caz Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Județean din Pitești și Ambulanța Argeș. Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței în 13 august, până acum nefiind stabilit un termen de judecată.


Accidentul a avut loc în 26 decembrie 2019 în localitatea Zamfirești din Argeș, unde o mașină a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite. Imediat după accident, Daniel Chițoiu a fost văzut ieșind din mașină și însoțind un polițist, iar ulterior el a fost preluat cu o targă și dus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce ar fi avut mai multe coaste rupte. Primele date arătau că Daniel Chițoiu, care era singur în mașină, ar fi pătruns pe contrasens, afirmau surse judiciare. De asemenea, exista suspiciunea că fostul ministru vorbea la telefon în momentul producerii accidentului, dar acesta a negat.


Daniel Chițoiu a fost externat în 2 ianuarie de la Spitalul Floreasca, unde a fost internat câteva zile în Secția de Terapie Intensivă. El a ieșit din spital prin spatele clădirii, evitându-i pe jurnaliștii aflați în fața unității medicale.


Sursa: hotnews.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6054 secunde