"Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun eu ce am simțit: nimic". Marian Godină, reacție de milioane după demisia lui Tobă

3401
1

Articole recomandate

Petre Tobă a demisionat din postura de ministru de Interne, după ce DNA a cerut urmărirea sa penală! "Nu vreau sa prejudiciez imaginea acestui minister", a spus Tobă.

Decizia sa nu l-a impresionat deloc pe polițistul devenit celebru, Marian Godină, care a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

"Ce de lucruri faine ați făcut!!! Numai reușite. Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun eu ce am simțit: nimic! Cred că singurul lucru bun al mandatului l-ați făcut astăzi. Să trăiți!" a scris Marian Godină la postarea în care Petre Tobă își anunța demisia din funcția de ministru de Interne.



Comentează știrea

Mine
2 septembrie 2016
Ministrul Toba

Alo ? Si-a dat demisia degeaba . Comisia a stabilit ca dl.Toba si Primarul din Voluntari nu au plagiat. Na , sa vezi acum scandal pa tema plagiatului . P.S. Nu sunt si nu voi fi politist . Doar cititor al evenimentelor si constat ce multi cre ... tini se ocupa de destinele Romaniei.

Pagina a fost generata in 2.9127 secunde