Acuzații

Curtea Poliției Eforie, transformată în parc auto?

358
Curtea Poliției Eforie, transformată în parc auto? - polunu-1363818883.jpg

Articole de la același autor

Un filmuleț postat, în cursul zilei de marți, 19 martie, pe Internet, și intitulat sugestiv "Gabriel Coteanu - Poliția Eforie face afaceri cu mașini în parcarea instituției" aduce acuzații șefului postului de poliție respectiv.

"Curtea Poliției Eforie s-a transformat în parc auto. Poți găsi mașini la vânzare cu prețurile și dotările afișate pentru toate gusturile. 

Deși la intrarea în curtea Poliției este afișat un indicator rutier pe care scrie clar că este interzisă pătrunderea în parcare a altor autoturisme decât cele de MAI, chiar sub acesta se află parcat un Mercedes Bej, full options cu numărul de înmatriculare și telefon de contact (…)", este mesajul transmis de autorul filmulețului. 

L-am contactat pe comisarul șef Gabriel Coteanu, care a declarat pentru "Cuget Liber": "Poliția Eforie nu are curte! Noi parcăm mașinile pe un teren din spatele instituției, care are un alt proprietar și ne permite să-l folosim. Indicatorul respectiv l-am montat noi, pentru a nu parca alte persoane și a ne îngrădi accesul cu mașinile de poliție. Cât privește mașina respectivă, nu-mi aparține". Pe de altă parte, se pare că unul dintre polițiștii de la Evidența Populației a fost interesat, la un moment dat, de achiziționarea autoturismului.

În altă ordine de idei, zilele acestea Poliția Eforie este supusă unui control de fond, desfășurat de reprezentanții Poliției Constanța. "Este vorba despre verificarea periodică, anuală", a dat asigurări cms. șef Gabriel Coteanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde