Cum vânează italienii în județul Constanța

474
2

Articole de la același autor

Patru italieni au fost sancționați de polițiștii constănțeni după ce au fost prinși în timp ce vânau. Deși își obțin toate autorizațiile pentru a vâna legal, nu este prima dată când italienii apelează la anumite trucuri pentru a prinde cât mai multe păsări. 


Oamenii legii au organizat so acțiune în extravilanul comunei Topraisar pentru a-i depista pe cei care vânează ilegal. Anchetatorii spun că pe fondul de vânătoare din Osmancea, au descoperit patru cetățeni italieni care vânau. 


Aceștia aveau asupra lor patru chemători electronice și patru atrape apelante cu oglinzi. Conform legii, folosirea acestor instrumente este interzisă prin lege. 


"Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, cei în cauză fiind sancționați contravențional cu de 8.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Art. 39 din Legea 407/2006", au declarat reprezentanții Inspecto-ratului de Poliție al Județului Constanța. 


Comentează știrea

adevar
17 octombrie 2015
adevar

Politisti romani vin la noi sa cersesca alcool,sa isi insele nevestele,conduc masini imbatati . Cum suporta romancele sa spele lengeriile intime la soti care in ficare zi le inseala. Cum suporta presedentie romana politisti imbatati la volan . Romania e jale . Daca vrei sa depui plangere la politie romana politisti spun sa suni la presedentia romana . Nici un roman nu respecta semnele de circulatie rutier. Sa va luati romani din republica mea si sa nu iasa din Romania

Maria
19 octombrie 2015
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5476 secunde