Cum vă lasă taximetristul fără telefonul mobil! A pățit-o o turistă, în Mamaia

366
1
Cum vă lasă taximetristul fără telefonul mobil! A pățit-o o turistă, în Mamaia - taxi1366588742-1367927572.jpg
Aveți grijă să nu vă uitați lucrurile în taxiuri, căci riscați să nu le mai recuperați. Pățită este și o turistă care a venit pe litoral, să petreacă în stațiunea Mamaia. În cele din urmă, pentru a-și recupera un telefon mobil de ultimă generație, uitat într-un taxi, ea a trebuit să apeleze la polițiști. 




Luni după-amiaza, după ora 16,30, turista s-a prezentat la Biroul de Poliție Mamaia și a reclamat că, în urmă cu puțin timp, imediat după ce a coborât dintr-un taxi, și-a dat seama că i-a căzut telefonul mobil pe bancheta din spate. A încercat să-i facă semn taximetristului să nu plece, dar nu a mai reușit, acesta fiind foarte grăbit. Supărarea ei era cu atât mai mare, cu cât valoarea telefonului depășea 2.300 de lei. După puțin timp, polițiștii au reușit să-l identifice pe taximetrist, un bărbat de 40 de ani. De remarcat că între timp acesta vânduse deja telefonul mobil! Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul investigațiilor în cauză a fi făcute propuneri legale corespunzătoare, prin unitatea de parchet competentă. 


Polițiștii recomandă cetățenilor să nu achiziționeze bunuri fără acte de proveniență, ce pot proveni din comiterea unor infracțiuni, riscând ca acestea să le fie confiscate, astfel rămânând și fără bunul respectiv și fără suma de bani pe care au plătit-o la achiziționarea sa.




Comentează știrea

hmm
7 mai 2013
haha

Ce tare e asta! Deja il vanduse scarba. Na, mai angajeaza-l pe asta undeva!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Furt din bancă, pe Bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4493 secunde