Cum să furi cu legea în mână. Îndrumar PSD

11093
11
Cum să furi cu legea în mână. Îndrumar PSD - 26133385154316219910926851239553-1514411191.jpg

Articole de la același autor

Asistăm de ceva timp la un proces distructiv prin care ciopârțirea Codurilor penale a devenit obiectiv principal la PSD. Un proces prin care se demonstrează că singura rațiune a acestui partid este de a proteja de lege un grup, din interiorul formațiunii politice, extrem de corupt. 


Zilele trecute, mai mulți parlamentari de la PSD, în frunte cu deputatul Cătălin Rădulescu, au semnat un proiect de lege prin care abuzul în serviciu va fi considerat infracțiune doar dacă paguba depășește 200.000 de euro. Cu alte cuvinte, ai voie să furi din bani publici, dar doar până la această sumă. Mai mult, dacă ai fost mai calic și ai sărit pragul, nu-i nicio problemă ! PSD te protejează pentru că pedeapsa pentru această infracțiune s-ar reduce la închisoare de la unu la cinci ani, față de închisoare de la doi la șapte ani, cât este în momentul de față.


Gurile rele spun că aceste prevederi sunt cu dedicație pentru "regele bălților", alias liderul suprem al PSD, Liviu Dragnea. În momentul de față, el este judecat pentru abuz în serviciu iar prejudiciul imputat de procurori este sub 200.000 de euro. 


Proiectul ce vizează modificarea legilor astfel încât să fie liber la furatul banilor publici a fost aspru crtiticat, inclusiv, de peste hotare. Dar, credeți că-i interesează ? Nici gând ! Ei merg mai departe, cu atât mai mult, cu cât îl au drept scut pe Cătălin Rădulescu, zis și "deputatul mitralieră". Aceeași persoană care a spus că are acasă un AKM pe care este pregătit să-l folosească împotriva protestatarilor din Piața Victoriei.


Dar PSD nu se oprește aici. Mințile strălucite din partid vor să dezincrimineze șpaga pentru altul. Adică, dacă iei șpagă pentru șeful de partid, legea te iartă. Dar, dacă bagi banii în buzunarul propriu, poți să-ți cauți avocat pentru că luarea de mită pentru sine se pedepsește. Mare scofală ! Are PSD grijă și de asta pentru că a pregătit programul "închisoarea la domiciliu". Mai exact, baieții deștepți au propus că, dacă pedeapsa este de maxim trei ani, stai acasă la tv, cu popcorn în brațe. 


Și tot din categoria faptelor de corupție, nici darea de mită nu a fost uitată. Astfel, PSD vrea, prin același proiect, să schimbe durata pedepsei: de la închisoare cuprinsă între doi și șapte ani s-ar trece la pedepse cuprinse între șase luni și cinci ani.


Domnule Dragnea, o să te joci cât vrei cu Legile Justiției atâta timp cât ai alături camarila de partid ! Dar, să te fereasca Sfântul și toate mironosițele din partid, de legile străzii !  


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
florin
28 decembrie 2017
cod penal

Conform anchetelor întreprinse de DNA in dosarele de corupție ,in codul penal românesc nu există infractiunea de dare de mită comisă de străini .Ci numai luarea de mită de catre politicienii si functionarii români. Mituiții din statul român , politicieni si functionari de rang înalt , se mituiesc pe ei înșiși.Se duc la FED , la BCE , isi iau dolarii si ieuroii din seifuri , apoi se mituiesc. Numai in cazul mitei in lei românești, emiși de BNR , există infractiunea de dare de mită in codul penal românesc. Mituiții si mituitorii se mituiesc ei intre ei , in mod permanent si la intervale regulate de timp. Întai mituitorii ii mituiesc pe mituiti, apoi se schimba: mituitii ii mituiesc pe mituitori.Si uite asa , au disparut infractiunile de tradare de tara si subminare a economiei nationale.Care a devenit internationala.Deci e clar ca avem de a face cu infractiunea de subminare a economiei internationale.

DODO
28 decembrie 2017
dezgust si neputinta

astia care in realitate reprezinta real doar 20% din electorat isi fac acum de cap pentru ca au fost multi care au considerat ca nu trebuie sa iasa la vot Acum ati inteles ce greseala ati facut ? ati mosit nistre caracatite , prin apatie ati fost complici ,,Somnul ratiunii naste monstrii ,,Incepe noaptea polara a Romaniei ! si nimeni nu stie cit o sa dureze dar stim ca odata si-odata roata se invirte Si Ceausescu se credea invincibil si... doar ca posibil sa moara iar oameni

Tiberiu Moise
28 decembrie 2017
ciuma roșie

În toata tara este dezastru, ciuma roșie este peste tot . De scăpat o sa scăpăm doar când o sa intram cu furcile peste ei.

Costica
28 decembrie 2017
Bla bla abureli

Un articol tendetios. Ziceti ca se vrea ca pragul pentru abuz in serviciu sa fie 200 000 euro si poti fura pana 199 999. Sa mori tu. Poti fura 199 999. Pai esti cercetat pentru furt. Logic. Dar o ardeti cum va convine.

Adrian Nastase
28 decembrie 2017
sondaj de opinie

Buna, vreau sa intru in PSD. Credeti ca domnu' Iliescu e un om bun? Nu va vaitati ca v-am adus numai beneficii. Futu-va-n gat daca sunteti cu USR-ul, baga-mi-as ... in USR (ca asa vorbim noi in partid...). Pai v-am marit salariile in ... mea si voi plangeti dupa Mormaila ala? Pai ba, daca nu era domnu' Iliescu, unde era tara asta ba - in momentul asta? Vai mortii vostri ! Slava Domnului cu domnu' Iliescu! Ca sa nu mai zic ca eu am si ..... pe Firea.

Cioros
29 decembrie 2017
Sorine,

ce faci,ștergi comentariile?!? Ori mwista prestează și la matale?!?

nelu
29 decembrie 2017
proteste

Cu Firea, cu Dragnea, cu Serban Nicolae si Ciordache, cam tot ce s-a spus s-a realizat. Ei fiind majoritar la unii dintre dvs.nu va vine sa credeti decit atunci cind sintem vinduti cu totul. Atit de colorati in rosu sinteti. In loc sa iesiti la proteste preferati sa va plingeti dupa ce are loc nenorocirea.

Gigi
29 decembrie 2017
Este vremea ticalosilor !

PSD-ul , secondat de PNL , de PMP , de UDMR , au purces la amputarea codurilor , penal si de procedura penala ! Care este mirarea ? La ce ne-am asteptat din partea lor , in conditiile in care - stiau toti electorii - ca Dragnea si gasca , aveau mari probleme penale ?S-a votat cu acesti mafioti si s-a indus ideea ca pot face orice nazbatie legislativa . Chiar , toti romanii votanti PSD , doresc libertate infractorilor : gainari bezmetici , corupti politici , primari mafioti , directori politruci , panarame de partid si handralai ordinari ? La multi ani , scumpa mea ziarista preferata , Carmen Mocanu !

xcvbg,kl
31 decembrie 2017
Danaismul

PSD, Dragnea - corupție, ATÂT ! Da, de PNL marca Voicu de exemplu, ziceți... NIMIC ? Și Orban e pe panta deneistă, n-așa ? ...Străinii, străinii care au furat România nu e... CORUPȚI ? E cu ștampila UE, înlocuitorul CAER-ului ? DNA - e partid politic, PARTE a unui trans-sistem cu procurori - propagandiști electorali: CLAR ! Țara a intrat într-o SISTEMICĂ aberantă, a ziselor AFACERI, nonevolutivă pentru aceasta ! Țara românească a ajuns ca o COLONIE africană ! Băștinașii - să plece din țară indiferent de motiv, să vină etranjerii. Lipsește "guvernu mau" ! Da, e DNA, și-i suficient !

Mesterul
2 ianuarie 2018
Manole

Foarte exact !

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde