Cum ne mai facem de râs în lume… CIRC ÎN PIELEA GOALĂ pe aeroportul din München

579
Cum ne mai facem de râs în lume… CIRC ÎN PIELEA GOALĂ pe aeroportul din München - ddd-1578845263.jpg

Articole recomandate

"Se pare că a confundat peronul cu o toaletă. Îi era, se pare, și prea cald" - așa începe comunicatul poliției din München, despre isprava unui român care, în pielea goală, gesticula și se urina pe peronul stației S-Bahn din terminalul aeroportului, relatează HotNews. Tânărul de 25 de ani e acum "la răcoare", însă nu e exclus să mai scoată și bani din buzunar, pentru că la nemți "curățenia e scrisă cu literă mare".

Iată cum este prezentată situația în comunicatul poliției de vineri, pe alocuri chiar cu umor.

"Polițiștii sunt întotdeauna la datorie, chiar dacă sunt în drum spre casă. Un angajat al Poliției Federale din Erdinger Moos a putut experimenta asta, din nou, ieri. Când a ajuns pe platforma terminalului de S-Bahn, el a auzit strigăte puternice. Puțin mai târziu, identificase deja cauza. Un tânăr în costumul lui Adam stătea gesticulând sălbatic pe platformă, cu o foaie de hârtie albă în mână.

Când a fost întrebat despre situația sa, bărbatul gol a fost aparent atât de încântat, încât a urinat pe podea în timp ce stătea, dar nu a reacționat în niciun fel față de omul în uniformă. Acesta însă nu a renunțat și a înmânat presupusului susținător al culturii corpului liber un palton, pe care acesta, la rândul său, l-a aruncat agresiv.

În mod repetat, tânărul de 25 de ani s-a luptat sălbatic, astfel încât polițistul federal și colegii săi care s-au alăturat între timp nu au avut de ales decât să-l imobilizeze pe confuz".

La punctul de pază din aeroport a fost adus un medic, care a diagnosticat o psihoză acută și l-a trimis pe pacient la psihiatrie, escortat de poliție.

Rezultatul "circului" din aeroport al românului este acum o ședere în închisoare și plângere penală pentru rezistență față de forțele de ordine și răni ușoare provocate polițiștilor. Potrivit unor uzanțe știute în Germania, n-ar fi exclus să fie pus și la plată, pentru curățarea "faptei" sale de pe peron.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde