Cum fură hoții motorina din TIR-uri pe Autostrada A2

516
Cum fură hoții motorina din TIR-uri pe Autostrada A2 - furtmotorinatir-1409935683.jpg

Articole de la același autor

Hoții pândesc la orice pas. De acest lucru s-a convins și șoferul unui TIR, care s-a trezit că este prădat de hoți chiar pe Autostrada A2.

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii care acționau în zona kilometrului 76 de pe Autostrada A2 au observat o mașină din care au coborât trei bărbați. După ce au întrerupt alimentarea cu energie electrică a parcării, cei trei indivizi s-au îndreptat către un TIR și au început să fure motorină în bidoane de plastic, în timp ce șoferul autotrenului dormea în cabină.

"După somațiile legale, pentru încetarea activității infracționale, polițiștii au efectuat mai multe focuri de avertisment în aer și asupra autoturismului, cu care bărbații încercau să fugă, fără a fi înregistrate victime", precizează polițiștii.

Polițiștii l-au prins pe unul dintre indivizi, Vasilică Ș., de 26 ani, din comuna Dragalina este cercetat pentru furt calificat. De asemenea, continuă investigațiile pentru identificarea și prinderea și a celorlalți doi bărbați, urmând să fie dispuse măsuri legale în consecință. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6066 secunde