Cum a terorizat clanul Raim orașul Mangalia

4855
6
Cum a terorizat clanul Raim orașul Mangalia - fotoclanraim1-1328298263.jpg

Vineri, procurorii constănțeni au dispus trimiterea în judecată a nu mai puțin de 14 persoane, membre ale clanului Raim, acuzate că au produs mai multe scandaluri cu violență în sudul litoralului. Pentru a descurca pe deplin ițele acestui dosar, procurorii au decis ca cercetările cu privire la anumite fapte să fie disjunse. Foarte interesant, față de Mustafa Raim, unul dintre presupușii participanți la agresiuni, anchetatorii au dispus scoaterea de sub urmărirea penală.
După câteva luni de cercetări, timp în care o parte dintre inculpați s-au aflat în stare de arest preventiv, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, vineri, trimiterea în judecată a lui Iuzeir Raim, Șenol Mustafa, Alberto Mustafa, Claudiu Bogdan Lucachi, Dumitru Robert Țibuleac, Florin Martac, Vasile Dumitru, Dumitru Albotă, Irina Ignat, George Valeriu Ilisei, Ion Dacian, Mihai Laurentiu Roșca Gobeajă, Geani Ilie Vlădescu, și Ionuț Cristian Oglan pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, deținere de armă supusă autorizării fără drept, asociere pentru săvârșirea de infracțiuni, încercarea de a determina mărturia mincinoasă, mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.
Procurorii susțin că, în noaptea de 28 mai 2011, inculpații, în timp ce se aflau în clubul Vision, din stațiunea Neptun, ar fi bătut zdravăn două persoane.
Ulterior, Iuzeir Raim cu mai mulți amici au încercat să intimideze părțile vătămate și să le determine să nu depună plângeri sau să vorbească cu polițiștii vizavi de acel incident.
Așa se face că, pe parcursul verii lui 2011, au fost comise mai multe infracțiuni cu violență (loviri, amenințări, distrugeri, ultraje contra bunelor moravuri și lipsiri de libertate) cu scopul de a intimida părtile vătămate și martorii și de a le determina să își retragă plângerile formulate ori să dea declarații mincinoase în fața organelor de urmărire penală.
Din cauza amenințărilor acestor indivizi, o parte dintre părțile vătămate și martori au părăsit teritoriul României. În acest context, Irina Ignat și George Valeriu Ilisei au dat declarații mincinoase în timpul audierii lor de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în calitate de martori, pentru a zădărnici urmărirea penală efectuată față de restul coinculpaților, lucru care a atras arestarea acestora pentru mărturie mincinoasă.
Procurorii au decis ca în cazul lui Nuri Amet, Ghiulent Amza, Asan Lucian Dobre și Erol Memet, acuzați de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările să fie disjunse, dosa-rul lor fiind trimis pentru continuarea verificărilor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.
Aceeași măsură s-a luat și în ceea ce privește ancheta vizavi de unul dintre pistoalele neletale precum și cartușul glonț (muniție letală), găsite în imobilul în care locuiau Raim Mustafa, Șenol Mustafa și Alberto Mustafa.
Prin același rechizitoriu, procu-rorii au dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Mustafa Raim pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și încercarea de a determina mărturia mincinoasă.



Comentează știrea

viceprimarul
4 februarie 2012
Pentru cunoscatori

Raim-ii nu ameninta locuitorii Mangaliei ci frigul din casele noastre. Nu ne intereseaza Raim-ii atata vreme cat seful lor e liber si fraierii fac parnaie. Procurorii ori sun slabuti ori au incasat ceva asa cum a facut-o ala de la Bucuresti cu vrajitoarele...

asta stim cu totii
5 februarie 2012
au incasat incaseaza si vor incasa

iar in frig stati pt ca unii dintre noi se duc la vot si voteaza ca bolovanii pe toti fraierii! le era greu cu iorgus?nu ca l as sustine ca nici nu ma intereseaza pe mine de vreunul dintre ei dar zic asa,,,,cine era tusac asa atotfacatorul de s au pacalit cu el? eu stau la casa am centrala stau la caldurica!

mihaela
5 februarie 2012
pentru procurorii neprofesionisti

ATI FACUT TREABA BUNA CU DOSARUL RAIM??????????????????APA DE PLOAIE ATI INCHIS NISTE COPII DEGEABA.NU ERAU NICI CLAN NICI INFRACTORI SI NU AU TERORIZAT MANGALIA.MANGALIA ESTE TERORIZATA DE CAINII DIN DIN POLITICA PE EI DE CE NU II CERCETATI???????CAT DESPRE VICTIME SI MARTORI CARE AU PLECAT DIN TARA ,AU PLECAT SA MUNCEASCA CACI ASA AU AJUNS TINERII SA'SI CASTIGE PAINEA SI NU DE FRICA NIMANUI||||||DECI NU MAI DATI COMUNICATE AIUREAAA SUNTETI VARZAAAA''''

claudiu tusac
15 februarie 2012
pleava societatii!

IN SFARSIT,MANGALIA INCEPE SA DEVINA UN ORAS IN CARE TE POTI PLIMBA IN LINISTE SI SIGURANTA.INTR-ADEVAR SI ADMINISTRATORII ORASULUI FORMEAZA SI EI UN,,CLAN"MULT MAI PERICULOS DECIT ACESTIA DAR,,,,,E CU RINDUL LA TOTI!PENTRU ACEI CARE SUSTIN CLANUL RAIM AS AVEA O INTREBARE: CUM ESTE POSIBIL SA DETII ATITEA BUNURI MOBILE SI IMOBILE FARA SA PRESTEZI ABSOLUT NIMIC,FARA SA AI O PREGATIRE PROFESIONALA SI FARA SA PLATESTI NIMIC STATULUI?VOI CHIAR CREDETI CA MERGE ASA?CIT DE FRAIERICA SA FI SA CREZI CA TOATA VIATA O SA FIE ASA? SAU BUCURAT CIND L-AU LUAT PE BEINUR.AU INCEPUT SA SE,,MIROASA" PE EI CA SUNT CEI MAI..... SUNT SIGUR CA VOR VENI ANAPOI DAR......CU LECTIA INVATATA.SI VEDEM DACA SE MAI FORMEAZA SI CONTINUA LA FEL,,CLANUL RAIM"" PINA UNA ALTA,ESTE CINEVA CARE SE BUCURA SI PENTRU ASTA,IN AFARA DE 99% DIN MANGALIOTI.ACUM E RINDUL LUI LALAI SA FIE ,,CIUMETE",NU? CU SIGURANTA LA ANUL O SA AI VEDEM SI PE EI PE LA TV.ASTA IN CAZUL CA SUNT LA FEL DE FRAIERICA SA FACA CE AU FACUT SI RIVALII LUI.SPER SA FI INVATAT LALAI CEVA DIN TOATE ACESTE ,,EVENIMENTE" DIN ULTIMA PERIOADA SI SA LUCREZE MAI,,CU CAP" CUM SE ZICE! ASADAR,MII DE MULTUMIRI CELOR DE LA ,,SALUBRITATE" PENTRU EFICIENTA DE CARE DA DOVADA.SPER SA NU SE OPREASCA AICI,MAI AU MULT DE MUNCA! APROPOUS: MAINE AM SA TREC PE LA MUSTAFA SA-I SPUN ,,SIKIM AGZINA" SA VEDEM DACA MAI ARE MUSCHI..:)) DACA CUMVA,NU MAI POSTEZ NIMIC,INSEAMNA CA M-A SECHESTRAT LA EL IN VILA.SUNATI LA 112.........PLEASE!

ion martac
15 februarie 2012
taiati-le gatul.........sa nu se mai kinuie!

doamneeeee........du-i dracu de pe capul nostru de boriti.astia nu sunt rromi,sunt adevartii tigani.la canal cu ei,la munca ba.punetii sa are cu 7-taru sau cu s-ul sa se simta interlopi la roabe si lopeti.n-aveai loc de ei la lavrion,putorile dracu! am o mare intrebare.......oare cum e se simt ei acum,acolo pa camera?va astept la porta alba sectia 4 pavilionul b.kiar era nevoie de ceva prospatura....:)) imi place iuzeir.......simpatica ,,baiatu".cred ca e primul.mai vb

cristina
29 mai 2012
RAIM

clanul raim,clanul mustafa clanulrile care mai sunt,caci mangalia e plina de clanuri nu se ocupa doar cu tereorizarea orasului si se ocupa cu toate lucrurile necurate ,daca nar fi ar fi mangalia un oras linistin dar cit timp ei sunt mangalia nu va avea liniste,furturi proxenetism,conruptie de minori etc etc

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Mangalia
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Mangalia în FALIMENT
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Palaz vrea să deblocheze Mangalia
Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Conferință de urgență la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.3983 secunde