Cum a ajuns Poliția Medgidia culcuș pentru bețivi

501
1
Week-end plin pentru polițiștii din Medgidia. Sâmbătă, aceștia au intervenit pentru aplanarea a două scandaluri domestice, care amenințau să degenereze.
Primul scandal a avut loc în zona podului, când doi concubini, după ce au băut peste măsură, s-au luat la ceartă. Ba chiar, pentru a "pipera" puțin spectacolul, cei doi aruncau unul după altul cu tot ce le pica în mână, spre amuzamentul și consternarea celor care treceau prin zonă. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au încătușat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Medgidia, unde a fost ținut până în dimineața zilei de duminică. Înainte de a fi lăsat să plece acasă, bărbatul a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice.
În aceeași zi, dar după câteva ore, oamenii legii au fost solicitați să intervină în cartierul Ali Baba, la un alt conflict între doi concubini. Și de această dată, cei doi erau sub influența băuturilor alcoolice, ba mai mult, erau plini de vânătăi, semn că până la intervenția oamenilor legii și-au împărțit din plin pumni. Protagoniștii scandalului au fost duși la Spitalul Medgidia, pentru a primi îngrijiri medicale, dar au refuzat internarea și, odată ajunși acasă, au luat-o de la capăt. Drept pentru care, și în acest caz, polițiștii au hotărât să-l amendeze pe bărbat și să-l rețină peste noapte la sediul unității de poliție.

Comentează știrea

Om
9 iulie 2012
titlu

Ati pus un titlu TOTAL irelevant!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde