CULTURĂ INDOOR DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI

251
CULTURĂ INDOOR DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI - cannabisforbeginners51243694llar-1551363348.jpg
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au efectuat, ieri, o percheziție la locuința unui bărbat bănuit de trafic și consum de droguri.


În urma percheziției, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate 5 pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și 2 telefoane mobile.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal.

9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7285 secunde