CSM discută prelungirea delegării Ancăi Jurma la conducerea DNA

132
CSM discută prelungirea delegării Ancăi Jurma la conducerea DNA - 646x4041-1546848442.jpg

Articole recomandate

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discută luni prelungirea delegării Ancăi Jurma în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Potrivit ordinii de zi publicată pe pagina de internet a CSM, Secția ia în discuție "Nota Direcției resurse umane și organizare privind propunerea de delegare în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a procurorului Anca Jurma".

Pe 9 iulie anul trecut, procurorul general Augustin Lazăr a emis ordinul prin care Anca Jurma a fost delegată în funcția de procuror șef al DNA.

"Ca urmare a decretului prin care președintele României, Klaus Werner Iohannis, a dispus revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a Laurei Codruța Kovesi și a publicării acestuia în Monitorul Oficial al României, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, a emis astăzi (9 iulie - n.r.) ordinul de delegare în această funcție a Ancăi Jurma, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuțiile de procuror șef al Serviciului de cooperare internațională și programe din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție", se arăta într-un comunicat al Parchetului General.

Pe 21 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a Adinei Florea în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Ulterior, pe 27 decembrie, ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunța, într-o postare pe Facebook, că a transmis o nouă solicitarea către președintele României de numire tot a Adinei Florea la șefia DNA, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : Lia Savonea este noul președinte al CSM
Pagina a fost generata in 1.3839 secunde