CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Și-a bătut copilul de un an și jumătate, apoi l-a abandonat în parcare!

577
CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Și-a bătut copilul de un an și jumătate, apoi l-a abandonat în parcare! - 16iuliecopilbatuttata-1594888997.jpg
Un bărbat de 34 de ani a fost reținut pentru lovire sau alte violențe și rele tratamente aplicate minorului și urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. Marți, 14 iulie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, agent de pază la o societate comercială de pe raza de competență, cu privire la faptul că ar fi găsit un copil minor, cu vârsta de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcarea unui magazinului de bricolaj de pe varianta Constanței. 


În urma verificărilor, polițiștii au identificat-o, pe raza municipiului Constanța, pe mama minorului în cauză, o femeie de 23 de ani. 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani s-a deplasat cu acesta pe aleea de acces a societății comerciale unde, în urma unor discuții în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului, a luat decizia de a-l abandona în zona indicată. 


Minorul, în vârstă de 1 an și 6 luni, a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.748 secunde