Cruzime fără margini! Femeie din Tulcea, ucisă în Germania!

479
Cruzime fără margini! Femeie din Tulcea, ucisă în Germania! - ddd-1578946568.jpg

Articole recomandate

O româncă de 37 de ani, originară din Tulcea, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia într-o localitate situată în nord-vestul Germaniei. Polițiștii susțin că femeia a fost omorâtă, iar doi suspecți se află deja în custodia poliției, relatează Știrile Pro TV.



Femeia lucra de ani buni în Germania și locuia alături de iubitul ei - în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a fost cel care a alertat poliția în jurul orei 8 pentru că nu putea să intre în apartament.


Anchetatorii au găsit trupul femeii plin de lovituri, iar criminaliștii susțin că cel sau cei care au comis fapt au dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. Polițiștii au audiat mai mulți vecini care au menționat că în timpul nopții s-au auzit zgomote puternice din casa în care locuiau cei doi români, dar nimeni nu a intervenit.


Până la această oră, au fost reținuți doi suspecți, dar anchetatorii din Germania nu au dat alte amănunte despre identitatea lor. În acest caz lucrează zece polițiști criminaliști, iar dosarul deschis este pentru omucidere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5074 secunde