Cristian CIOACĂ, RACOLAT de PROXENEȚI!

287
Cristian CIOACĂ, RACOLAT de PROXENEȚI! - cristian-1370183238.jpg

Articole recomandate

În urma întâmplărilor legate de Elodia Ghinescu, anchetatorii au ajuns la prima soție a lui Cristian Cioacă, autoare a unor declarații grave la adresa fostului polițist.




Chestionată de către anchetatori în 2008, Lavinia B. a lăsat în procesul verbal depus în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Argeș câteva declarații explosive despre personalitatea lui Cioacă, conform jurnalul.ro


"Încă de la începutul relației, Cioacă Constantin Cristian i-a mărturisit că până atunci nu avusese o relație stabilă și că mergea des la prostituatele care practicau în zona Podul Viilor din Pitești.", se arată în dosar. "De asemenea, i-a mai afirmat că în ultimul an de liceu a fugit de acasă, înainte de sesiunea de examene pentru bacalaureat, iar familia nu a știut nimic de el timp de aproximativ 6 luni. În această perioadă a fost în Ungaria unde a lucrat la o fabrică de confecții (tricouri) și în Turcia, unde ar fi fost racolat de un grup de proxeneți, dar aceștia nu au apucat să-l abuzeze sexual, deoarece el a reușit să fugă. Părerea ei este că nu exclude ca acesta să fi fost abuzat sexual. În ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, a afirmat că cel mai bine el se înțelegea cu tatăl său, pe care îl respecta foarte mult deoarece, atunci când a revenit acasă nu i-a zis nimic, ba chiar l-a încurajat, spunându-i că ceea ce s-a întâmplat să fie de domeniul trecutului și în continuare să-ți vadă de viața lui", se mai arată în documentul ce are la bază declarațiile Laviniei B., fosta consoartă a lui Cristian Cioacă, citează libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Eveniment : Cristian Cioacă rămâne în arest
Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Cristian Cioacă rămâne în arest
Pagina a fost generata in 2.6333 secunde