Cristi Borcea iese azi din pușcărie. Iată motivul

336
1
Cristi Borcea iese azi din pușcărie. Iată motivul - 61540778-1486541848.jpg

Articole recomandate

Cristi Borcea va fi eliberat astăzi pentru a da declarații în dosarul privind dezafilierea Craiovei. 


xxx


Termen în dosarul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova, în care au fost condamnați cu suspendare Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, este programat în această dimineață la Curtea de Apel București. 


Aflat după gratii în "Dosarul Transferurilor" Cristi Borcea va fi adus cu mandat și va da declarații în calitate de martor (era membru al Comitetului executiv al FRF, în momentul în care s-au petrecut faptele care au dus la dezfilierea Universității Craiova).


Sentința este așteptată pentru 8 martie. Borcea a tot evitat să dea ochii cu judecătorii. Avocații lui au motivat că este bolnav.


Istoricul cazului


În iunie 2016, Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la trei ani cu suspendare în cazul dezafilierii abuzive a Universității Craiova. În plus, cei doi foști șefi ai fotbalului românesc, FRF și LPF trebuie să achite 240.000.000 de euro către Adrian Mititelu.

DNA a făcut recurs după aflarea sentinței. La fel au procedat și cei doi condamnați, nemulțumiți de sentință.

Procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimiși în judecată de Direcția Națională Anticorupție, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universității Craiova în 2011 au fost trimiși în judecată pentru abuz în serviciu.


Comentează știrea

becaali
8 februarie 2017
gigi

Ascundeti femeile!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.047 secunde