Crime în stil mafiot! Un consilier local de la UNPR și încă un bărbat au fost împușcați mortal. DETALII ȘOCANTE

1647
2
Crime în stil mafiot! Un consilier local de la UNPR și încă un bărbat au fost împușcați mortal. DETALII ȘOCANTE - omor439064900-1509086573.jpg

Articole recomandate

Un cosilier local de la UNPR și un angajat al lui au fost împușcați mortal. Trupurile celor doi au fost găsite pe câmp. Prima ipoteză a procurorilor care cercetează acest caz: o reglare de conturi. Viceprimarul de la Răzvad susține că respectivul consilier local și-a sunat un prieten, iar acesta l-a auzit spunând în telefon "Vă dau pe mâna poliției!". În timp ce vorbeau la telefon s-au auzit mai multe focuri de arme și țipete. Una din ipoteze este aceea că cei doi bărbați ar fi surprins un braconier, iar conflictul a degenerat, în cazul primei persoane împușcate. În ceea ce o privește pe a doua, pare o execuție, fiind împușcată în spate. Bărbatul s-ar fi târât cu ultimele puteri, încercând să scape.

Scenele șocante s-au petrecut în localitatea Nisipuri de lângă Târgoviște. Un trecător a văzut trupurile neînsuflețite și a alertat de îndată autoritățile. Unul dintre bărbați a fost împușcat în cap și abdomen, iar celălalt în spate, cu o pușcă de vânătoare.

Anchetatorii au avansat două ipoteze. Una este cea crimei, iar cea de-a doua a unui accident la o partidă de vânătoare.

Vor urma percheziții la vânători și ridicări de arme pentru expertize balistice. Polițiștii vor să dea rapid de urma criminalului.

"Variantele sunt accident de vânătoare și omor calificat; având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanțelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împușcată în cap, există o rană și în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană, în zona abdominală'', a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, pentru Agerpres.

Cei doi bărbați găsiți împușcați aveau 40 de ani și, respectiv, 49 de ani. Una dintre victime era Gheorghe Ifrim, consilier local UNPR în localitatea Răzvad. Celălalt bărbat era angajatul acestuia la o fermă din zonă.

sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

CONSTANTEA
27 octombrie 2017
wooww

accident cand moare 1 dar 2 in acealsi timp e crima premeditata,omor deosebit de grav

costu
12 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde