CRIMĂ TERIBILĂ. Tânără ucisă de un subofițer MAPN. Un copil a rămas fără mamă

Marţi, 23 Ianuarie 2018, 18:45
544
O femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, marți, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din orașul dâmbovițean Titu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița. Potrivit informațiilor din presa locală, femeia a fost înjunghiată în zona inimii.


Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei. Se pare ca tânăra se certase cu bărbatul și nu voia să se mai împace cu el. În după-amiaza de marți, avea programare la coafor să-și aranjeze părul. Cei doi erau concubini și au un copil minor.

Femeia se afla în coafor când s-a întâmplat incidentul, iar apoi a fost transportată la Spitalul Titu, dar a decedat.

Cel care a înjunghiat-o are 35 de ani, este din localitatea dâmbovițeană Lungulețu și este subofițer la o unitate militară din județ.

Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru a elucida circumstanțele care au dus la producerea tragediei. Criminalul a fost reținut, după ce s-a predat singur oamenilor legii, potrivit Incomod Media.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracțiunea de omor, scrie romaniatv.netPagina a fost generata in 0.3691 secunde