Crima Organizată, sesizată de dispariția unei copile de 13 ani

932
1
Crima Organizată, sesizată de dispariția unei copile de 13 ani - copiidisparuti-1346171851.jpg
O copilă de 13 ani este căutată de polițiștii constănțeni de patru luni, de când a dispărut de acasă. Beatrice Camelia Lazăr și fratele ei, Mihai Dan Lazăr, în vârstă de 15 ani, sunt crescuți de tată și, începând cu sfârșitul lui 2011, au plecat în repetate rânduri de la domiciliu, părintele cerând de fiecare dată ajutorul polițiștilor.

Ba chiar s-a cerut și sprijinul polițiștilor de la Crimă Organizată, pentru a se stabili dacă nu cumva minora a ajuns pe mâinile unor traficanți de persoane.

De fiecare dată, cei doi copii erau găsiți după câteva zile de la dispariție.

Ultima dată, cei doi au plecat de acasă în noaptea de 27 spre 28 aprilie; băiatul a fost găsit și returnat în familie, în vreme ce fata nu a fost depistată până în prezent, ea fiind dată în urmărire națională.

Cazul a intrat și în atenția Protecției Copilului Constanța, la nivelul instituției fiind o anchetă în derulare.

"La data dispariției, tatăl s-a prezentat și la noi, semnalându-ne situația. Nu avem indicii că ar fi vorba despre vreun abuz din partea părintelui, ci copiii sunt scăpați din mână. Noi monitorizăm situația și oferim consiliere psihologică minorilor, cât și părintelui", a afirmat Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al instituției.

Reamintim că minora Beatrice Camelia Lazăr are 1,60 - 1,70 metri înălțime, 55 de kilograme, o constituție atletică, păr șaten închis, cu o șuviță de culoare mov, față ovală, ochi verzi-căprui și poartă ochelari de vedere. Rudele nu au putut preciza cu ce era îmbrăcată când a fugit de acasă.

La disparițiile anterioare, cei doi frați și-au justificat fuga de acasă spunând că nu au suficientă "libertate".


Comentează știrea

Constanta
6 septembrie 2012
"Titlu", nu gluma

Deci "crima organizata" a fost sesizata. Mai exact, cine? Saceanu? Petrica Frumosu? Vasea? Pittbull? Cristel? Sedan? Calin Nebunu? Vai de steaua vostra de jurnalisti facuti la strung!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3252 secunde