CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE. TÂNĂRĂ UCISĂ ȘI ASCUNSĂ ÎN TUFIȘ

1395
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE. TÂNĂRĂ UCISĂ ȘI ASCUNSĂ ÎN TUFIȘ - crimaploiesti189640400-1470307391.jpg

Articole recomandate

Cadavrul unei femei de aproximativ 30 de ani a fost găsit în tufișurile de pe o stradă din Ploiești. Descoperirea macabră a fost făcută de un om al străzii, care a și alertat autoritățile. După toate probabilitățile, crima a avut loc în urmă cu câteva ore.

Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori în zona cervicală, ceea ce i-a făcut pe polițiști să meargă pe varianta unei crime. Corpul neînsuflețit a fost ascuns în tufișurile de pe marginea străzii Poligonului din Ploiești, însă după toate indiciile femeia a fost ucisă în altă parte, iar criminalul a vrut să scape de cadavru.

Asupra cadavrului nu au fost găsite documente care să ajute la identificarea victimei, iar anchetatorii încearcă în prezent să o stabilească.

Pe lângă cercetarea specifică la fața locului, anchetatorii folosesc și câini de urmă care i-ar putea conduce la autorul crimei, potrivit observatorph.ro.

Fix în urmă cu o lună, o altă tânără din Ploiești a fost înjunghiată de un fost iubit chiar în cofetăria în care lucra. Suspectul a fost prins și reținut, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6991 secunde