CRIMĂ înfiorătoare la Limanu, urmată de un scenariu de film! Autorii au fost arestați

672
CRIMĂ înfiorătoare la Limanu, urmată de un scenariu de film! Autorii au fost arestați - crima-1485434831.jpg

Articole de la același autor

Trei zile le-au trebuit procurorilor să pună cap la cap detaliile pentru a elucida misterul unui bărbat găsit mort, duminică dimineață, într-o locuință din Limanu. 


Procurorii au stabilit faptul că doi bărbați, prieteni ai victimei, unul dintre ei chiriaș, l-au ucis pe Vasile Constantin, în vârstă de 40 de ani, în propria locuință. Motivul crimei ar fi constat în faptul că unul dintre autorii crimei era gelos pe proprietar, întrucât îl bănuia pe acesta că are o relație secretă cu concubina sa. 


Totul ar fi pornit de la un conflict spontan, în seara zilei de 21 ianuarie. Scandalul a pornit în momentul în care Cătălin Marian Murgu l-ar fi luat la rost pe proprietarul casei în care locuia, Vasile Constantin, cu privire la faptul că ar fi întreținut relații intime cu iubita sa. 


De la ceartă până la bătaie nu a fost decât un pas. La discuția aprinsă a asistat și Cristian Obreja, prieten ai celor doi. Potrivit anchetatorilor, Cătălin Murgu și Cristian Obreja au tăbărât pe Vasile Constantin și l-au lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i 18 fracturi costale, dar și de stern. 


"Cei doi inculpați, amândoi prieteni vechi ai victimei, prin acțiuni conjugate și concomitente, au ucis-o pe victima Vasile Constantin, în vârstă de 40 de ani, pe care, în propria ei locuință, din comuna Limanu, str. Mărului, nr.47. Au lovit-o în mod repetat cu pumnii și picioarele pe toată suprafața corpului, preponderent în regiunile facială și toracică, astfel încât i-au provocat nu mai puțin de 18 fracturi costale bilateral pe mai multe linii și fractură de stern, urmate de producerea unui hemopneumotorax bilateral, leziunile toracico-pulmonare fiind incompatibile cu viața", explică procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


După ce au realizat ce au făcut, cei doi indivizi au încercat să ascundă urmele crimei. Au mutat victima într-o altă locuință, situată pe strada Atelierelor și au anunțat autoritățile prin 112 în următoarea dimineață, declarând că au găsit bărbatul cu urme de violență. Cu toate că în cadrul audierilor, bărbații și-au menținut declarațiile inițiale, după ce procurorii le-au prezentat probele incriminatorii, ambii au recunoscut în fața judecătorului ce s-a întâmplat cu adevărat. 


"Inculpații au creat un scenariu mincinos, potențial exonerator de responsabilitate penală, după ce au mutat victima din locuința în care a fost agresată în locuința celui de-al doilea inculpat, de pe strada Atelierelor, nr.7, și au anunțat autoritățile a doua zi de dimineață, prin numărul de urgență 112, cărora le-au declarat că victima ar fi sosit la locuința respectivă în cursul serii și că abia dimineața au remarcat că prezintă semne de violență pe corp. 


Deși cu ocazia audierilor, în fața procurorului au tăgăduit comiterea faptei, după ce au fost reținuți și au luat cunoștință de probele din dosar, cu ocazia soluționării propunerii de arestare preventivă, ambii inculpați au recunoscut în fața judecătorului de drepturi și libertăți uciderea victimei, însă au tăgăduit în continuare mobilul geloziei și au invocat un conflict spontan, generat de neplata utilităților la timp de către chiriaș", au mai precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților, ambii din comuna Limanu, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Ieri, Cătălin Marian Murgu și Gabriel Cristian Obreja au fost arestați pentru 30 de zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9356 secunde