Crimă ÎNFIORĂTOARE comisă în Italia. Românca ucisă era însărcinată!

510
Crimă ÎNFIORĂTOARE comisă în Italia. Românca ucisă era însărcinată! - crima-1574607919.jpg

Articole recomandate

O femeie de origine română, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă, vineri, de un bărbat italian, Antonino Borgia, în vârstă de 51 de ani, cu care avea o relație, informează site-ul rotalianul.com, consultat de Agerpres.

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România și a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo.

Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanță de Giardinello, are o firmă de construcții și este căsătorit.

Cei doi începuseră o relație în urmă cu un an. Gestul criminal a intervenit după ce femeia i-a spus că este însărcinată și copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, amenințând totodată că-i va spune soției lui totul despre relația lor dacă nu-i va da banii.

Antonino Borgia a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuțit. După ce a ucis-o, a ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit după câteva ore de carabinieri, care au fost alertați de doi martori privind violențele bărbatului.

Bărbatul a fost arestat și și-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfășurat evenimentele și de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4348 secunde