CRIMA DE LA METROU / Ucigașa s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului

1025
CRIMA DE LA METROU / Ucigașa s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului - 627x0-1513152028.jpg

Articole recomandate

Femeia acuzată că a ucis o tânără la stația de metrou Dristor 1 se numește Magdalena Șerban. În timpul audierilor de la Poliția Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din județul Dolj și are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulți ani în București, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei.

Conform reprezentanților Poliției Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marți seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în fața metrolului, la stația Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la fața locului ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în stația Costin Georgian, cu puțin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a pățit nimic, scrie romaniatv.net







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde