Crimă de Crăciun: Un bărbat a fost omorât. Un tânăr i-a tăiat gâtul

314
Crimă de Crăciun: Un bărbat a fost omorât. Un tânăr i-a tăiat gâtul - criminalisti132-1545752702.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv, marți, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 47 de ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei tinere, în localitatea Pecica, din județul Arad, în Ajunul Crăciunului.

Potrivit unor surse citate de aradon.ro, totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool și după ce agresorul, un tânăr de 24 de ani, s-a dus "în vizită" la victimă. Tânărul nu s-a dus singur în vizită, ci însoțit de o tânără. Conflictul dintre agresor și victimă ar fi început după ce tânăra ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu victima. Aceasta ar fi început o ceartă cu tânăra și ar fi încercat să o lovească, moment în care tânărul de 24 de ani a sărit pe bărbatul de 47 de ani cu pumnii și picioarele, apoi i-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Bărbatul atacat a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

După comiterea crimei, tânărul de 24 de ani a fost reținut, iar marți judecătorii arădeni au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7098 secunde