Crimă cu sânge rece: bărbat acuzat că și-a strangulat mama

170
Crimă cu sânge rece: bărbat acuzat că și-a strangulat mama - crimacusangerecebarbatstrangulat-1411583602.jpg

Articole de la același autor

Sătenii din localitatea Ciocârlia de Sus sunt îngroziți de o nouă tragedie care a zguduit micuța comunitate. După ce, săptămâna trecută, un septuagenar a murit înjunghiat pentru câțiva știuleți de porumb, săptămâna aceasta, o nouă crimă cu sânge rece a tulburat liniștea comunei. Victima, Romița Rotilă, o femeie nevoiașă de 67 de ani, a murit strânsă de gât de fiul ei, cel mai probabil pentru câțiva gologani pentru băutură! 


Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit, luni seara, în căsuța sărăcă-cioasă de la marginea localității. Fiind vorba de o moarte suspectă, cadavrul a fost transportat la morga din Medgidia; în urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că femeia avea urme de strangulare pe gât, iar moartea a survenit în urma asfixiei. 


Principalul suspect pentru co-miterea crimei este fiul victimei. Despre Ionel Rotilă, vecinii nu au cuvinte de laudă. Nu are loc de muncă, este violent și are și patima băuturii. Cei doi, mamă și fiu, se întrețineau numai din venitul femeii, adică dintr-o pensie de 300 de lei. Era o obișnuință ca individul să o bată pe cea care i-a dat viață, până o umplea de sânge. O singură dată, însă, aceasta a cerut sprijinul polițiștilor din localitate și doar pentru ca, după câteva zile, să-și retragă plângerea. În rest, când fiul venea acasă cu chef de scandal, se aciua pe la vecini. Luni, însă, se pare că nu a mai reușit să fugă din calea acestuia destul de repede, cred vecinii. 


Marți după-amiază, după eliberarea rezultatului necropsiei, suspectul a fost săltat de acasă și dus la audieri. Până târziu în noapte, Ionel Rotilă a fost audiat, timp în care a negat că ar fi comis fapta, susținând că este acuzat pe nedrept. Cu toate acestea, anchetatorii consideră că probele strânse până în acest moment îl indică drept autorul faptei, motiv pentru care, ieri, fiul victimei a fost reținut. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Omorât în bătaie și abandonat în câmp
Pagina a fost generata in 0.3938 secunde