Crești animale în curte? Ai putea fi sancționat de polițiștii locali

481
2
Crești animale  în curte? Ai putea fi sancționat  de polițiștii locali - crestianimale-1524156146.jpg

Articole recomandate

Ieri, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC Polaris M Holding au acționat pe raza municipiului Constanța, în cartierul Coiciu, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei.

În cadrul acțiunii s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale (8 amenzi pentru creșterea animalelor și 11 pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul curților) în valoare totală de 8.700 lei. De asemenea, s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL.

În timpul controlului efectuat s-a dispus ridicarea de pe domeniul public a unui vehicul cu tracțiune animală, iar proprietarul atelajului s-a conformat în timpul desfășurării acțiunii.

Totodată, au fost încheiate trei note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii proceselor verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare", au dat asigurări reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

JENEL
20 aprilie 2018
UNDE?

SI UNDE SA CREASCA ANIMALELE DACA NU LA CURTE? PE CASA, IN APARTAMENT?UNDE?

@jenel
20 aprilie 2018
Cum unde ?

La scarea blocului,30 de pisici si vreo 10 caini maidanezi.Ca si acolo e curte din gratare de aragaz,sarme ,cartoane,plasa ruginita,maracini,liane si mai cate.Mancare ? Cum n-au mancare ? Arunca tocanita si muraturile de la balcon.Unde ? In curte ca d-aia au curte la bloc.

Răspuns la: UNDE?
Adăugat de : JENEL, 20 aprilie 2018
SI UNDE SA CREASCA ANIMALELE DACA NU LA CURTE? PE CASA, IN APARTAMENT?UNDE?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8217 secunde