CRĂCIUN CU SCANDAL la Arieșeni!

276
CRĂCIUN CU SCANDAL la Arieșeni! - 12-1577359422.jpg

Articole recomandate

Scandal cu bâte și amenințări în prima zi de Crăciun, în Arieșeni, județul Alba, relatează Digi 24. Doi tineri acuză că au fost atacați cu bâte de viceprimar și fratele acestuia, pentru că ar fi intrat pe terenul lor cu ATV-urile. Tinerii, însoțiți de iubitele lor, spun că nu au știut că se află pe o proprietate privată.

Pe filmarea postată de una dintre victime pe Instagram, apare unul dintre agresori cu o bâtă în mână în timp ce lovește ATV-ul și aruncă cu parul spre cel care îl filma, strigând: "Terenul meu".

Comentariul atașat filmării precizează: "Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieșeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi-a dat in cap pentru că am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile, blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în altercație, fiind la fel de revoltat și pregătit să atace. Țin să menționez atât, sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal (fractură parietală în urma atacului), tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical +tâmple, desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important, motivul fiind tentativa de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei, dar nu uita că ești un om!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : "Veniți repede! Tata o bate pe mama!"
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Schimb de jigniri în Parlament
Pagina a fost generata in 0.2724 secunde