COVID-19. Transportul rutier de persoane înspre și dinspre Italia, suspendat începând de azi

222
COVID-19. Transportul rutier de persoane înspre și dinspre Italia, suspendat începând de azi - covidcursetransport-1583828317.jpg

Articole de la același autor

În urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, s-a luat măsura suspendării transportului rutier de persoane pentru toate cursele înspre și dinspre Italia. Măsura este valabilă de astăzi și până pe 31 martie.

De asemenea, începând de joi, 12 martie, și până pe 31 martie, sunt suspendate transporturile feroviare către și dinspre Italia.

Reamintim că, până astăzi, la nivel național au fost confirmate 17 cazuri de cetățeni afectați cu virusul Covid-19, pe teritoriul României.

Dintre cei 17 cetățeni care au contactat virusul, cinci sunt declarați vindecați și au fost externați.

Toți pacienții internați au o stare general bună, iar persoanele în vârstă și care au boli cornice sunt monitorizate cu atenție. Aceștia sunt internați în spitale din București, Iași Cluj Napoca, Timișoara și Craiova.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 52 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul Covid-19. Alte 11.235 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde