CORUPȚIE LA UMC: PROFESORI CU VECHIME IMPLICAȚI. SUSPICIUNI de FRAUDĂ la 13 MATERII!

Joi, 19 Septembrie 2013
3621
La ieșirea din universitate, profesorul Cornel Panait a declarat că în prezent se fac percheziții la secretariat, fiind vizate cataloagele, baza electronică și lucrările de examen din sesiunile iunie, iulie și septembrie.  Există suspiciunea că la 13 materii studenții ar fi obținut note mai mari, sau alte persoane ar fi susținut probele în locul lor. 


De menționat faptul că, deși se vorbește despre 13 materii, nu este vorba și despre același număr de profesori, în condițiile în care un cadrul didactic poate preda două sau mai multe materii. Mai mult, în acest caz de corupție ar fi implicați și profesori cu vechime. Profesorul Panait a declarat că cei găsiți vinovați vor fi îndepărtați din universitate. Profesorii vor fi trași la răspundere individual. Referitor la anularea examenelor, profesorul Cornel Panait crede că acest aspect nu este posibil.


În fața universității s-au strâns circa 30 de studenți, care vor să depună acte pentru masterat. Profesorul Panait le-a spus acestora că în jurul orelor 12,30 - 13,00 vor avea acces în universitate. Profesorul nu crede că ancheta de astăzi este o consecință a protestului de luni al studenților.
Pagina a fost generata in 0.2566 secunde