CORUPȚIA se extinde la Universitatea OVIDIUS din CONSTANȚA. PRORECTORUL GABRIELA STANCIU, CERCETATĂ de DNA!

Joi, 05 Septembrie 2013
3632
Ancheta procurorilor Direcției Naționale Anticorupție continuă, un alt profesor universitar fiind urmărit penal pentru luare de mită. Potrivit procurorilor, este vorba despre Gabriela Stanciu, prorector al Universității "Ovidius" Constanța, pe Educare și Formare Continuă, cea care, după arestarea preventivă a rectorului Dănuț Tiberius Epure, a fost aleasă ca înlocuitor de către membrii Senatului. Citește și DECLARAȚIA prorectorului Gabriela Stanciu, acuzată de luare de mită


Gabriela Stanciu este acuzată de luare de mită și de folosire de informații care nu erau destinate publicității. 
În același dosar este anchetată, de dare de mită, și persoana care i-a dat profesoarei universitare suma de 1.500 de euro, pe nume Lucica Toader. Citește și CORUPȚIE la UNIVERSITATEA OVIDIUS. GABRIELA STANCIU nu mai este PRORECTOR!
Iată ce spun procurorii: 


"Din rezoluția de începere a urmăririi penale a rezultat faptul că există date și indicii temeinice potrivit cărora, în luna iulie 2012, învinuita Stanciu Gabriela, în calitate de prorector al Universității "Ovidius" din Constanța, a primit suma de 1.500 euro de la Toader Lucica pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și pentru a-i pune la dispoziție subiectele și răspunsurile corecte la examenul de admitere la Facultatea de Farmacie. Concret, în schimbul banilor, învinuita Stanciu Gabriela a pus la dispoziția învinuitei Toader Lucica, anterior examenului, subiectele de concurs selectate la disciplina chimie, iar pentru disciplina biologie, răspunsurile corecte pentru fiecare din cele 50 de întrebări. În urma remiterii celor 1.500 de euro, primirii subiectelor și răspunsurilor de concurs, fiica învinuitei Toader Lucica, a fost admisă pe locuri cu taxă la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Ovidius din Constanța". 
Prorectorul Gabriela Stanciu este cercetată în libertate, procurorii dispunând să nu părăsească țara pe o perioadă de 30 de zile.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2899 secunde