Coronavirus la Constanța. Situația actualizată privind numărul infectărilor

Duminică, 05 Iulie 2020
618


De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 482 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 426 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 98 de persoane internate, dintre care 92 din județul Constanța și 6 din alte județe. Instituția Prefectului Județului Constanța menționează într-un comunicat că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.


Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.


În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. "Tomis" Constanța și polițiștii locali, un număr total de 259 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 94.250 de lei), dintre care 49 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.


De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 17 societăți comerciale și PFA.


În cursul zilei de ieri, 04 iulie a.c., peste 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. "Tomis" Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. 
Pagina a fost generata in 0.2928 secunde