Coronavirus - bilanț tragic. 156 de morți în România, unul din Constanța!

1317
Coronavirus - bilanț tragic. 156 de morți în România, unul din Constanța! - corona-1586156938.jpg

Articole de la același autor

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedați din această cauză ajungând în prezent la 156, a transmis, în această dimineață, Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre trei bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 66 și 72 de ani. Din păcate, una dintre persoanele infectate cu Covid-19 care și-au pierdut viața este din Constanța.

- Deces 152 - Bărbat, 66 ani din județul Constanța. Persoană contact caz confirmat, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. I s-au recoltat probe în 27 martie și, în aceeași zi, s-a confirmat. Bărbatul a murit în 5 aprilie.

- Deces 153 - Femeie, 72 ani din județul Satu Mare. Persoană cu accident vascular cerebral în antecedente, internată în Spitalul Județean de Urgență Satu Mare din 29 martie. I-au fost recoltate probe în 29 martie. S-a confirmat pe 31 martie. Pacienta a murit pe 5 aprilie.

- Deces 154 - Bărbat, 71 ani din județul Hunedoara. Persoană cu diabet zaharat, BPOC și hipertensiune arterială, internat din 30 martie la SMU Hunedoara, în secția ATI din 1 aprilie. I s-au recoltat probe în aceeași zi și tot atunci i s-a confirmat. A murit pe 5 aprilie.

- Deces 155 - Femeie, 66 ani din județul Cluj. Persoană contact caz confirmat, cu debut al simptomatologiei în 5 aprilie, agravarea stării generale, comă, internată la Spitalul Municipal Turda în aceeași zi. Data recoltare probe 5 aprilie. Femeia a murit pe 5 aprilie.

- Deces 156 - Bărbat, 70 ani din județul Bihor. Persoană internată în secția pneumologie a Spitalului Orășenesc Aleșd în 26 martie, transferat în ATI Spitalul Municipal de Urgență Oradea în 27 martie. I-au fost recoltate probe biologice în aceeași zi. Pe 28 martie s-a confirmat. Bărbatul a murit pe 5 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5579 secunde